• BB Plant Calla Kwekerij

Over BB Plant

Over ons bedrijf

BB Plant is een potplantenkwekerij met een passie voor en specialisatie in Calla/Zantedeschia, opgericht in 2000 door Bram Breugem.

Hoge kwaliteit van onze planten én het bedrijf staat bij ons bovenaan, en daar werken we dagelijks aan met een team van enkele tientallen medewerkers. We investeren in onze mensen, en in het produceren van mooie en gezonde planten.

Kwaliteit

BB Plant onderscheidt zich door kwaliteit op nummer 1 te zetten. Doordat we met zware en grote knollen werken, en onze planten de ruimte en tijd geven om te groeien, zijn onze calla’s mooi breed en vol met bloemen én gaan ze langer mee.

100% ongekoeld product

Het leveren van een vers en sterk product met een goede houdbaarheid is voor ons belangrijk. Daarom leveren wij een 100% ongekoeld product. Het vooraf koelen van de planten om deze te conserveren voordat ze de markt op gaan kan logistieke voordelen hebben, maar komt de plant niet ten goede. Eenmaal uit de koeling zal de plant geen lange levensduur meer hebben. Wij willen graag dat u zo lang mogelijk geniet van dit prachtige product!

Innovatie

Als bedrijf kan je niet stil blijven staan. Daar zijn we ons bij BB Plant zeer bewust van. Daarom vernieuwen wij regelmatig onze toegevoegde waarde en brengen we nieuwe creatieve ideeën op de markt. Ook staan we altijd open voor ideeën van de klant en kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden.

Hier vindt u meer over onze toegevoegde waarde.

Fijne werkplek

Bij BB Plant willen wij dat elke werknemer zich op zijn plek voelt, ongeacht leeftijd, gender, nationaliteit etc. Respect voor elkaar vinden wij een vanzelfsprekendheid. Binnen ons bedrijf bieden wij de mogelijkheid aan het personeel om te groeien in functies, en zijn wij altijd aan het ontwikkelen.