• BB Plant Calla Kwekerij

Over BB Plant

Over ons bedrijf

BB Plant is een kwekerij die sinds 2000 gespecialiseerd is in zanthedeschia’s, ofwel calla’s. We werken met een team van een tiental medewerkers, met als eigenaar Bram Breugem. Voorheen stond BB Plant bekend als Firma Breugem, maar tegelijkertijd met een andere naam hebben wij ook een aantal veranderingen en ontwikkelingen in het bedrijf doorgevoerd. Zo kweken wij alleen nog maar potmaat 14 en hebben wij een aantal succesvolle nieuwe lijnen met toegevoegde waarde op de markt gebracht.

BB Plant is een bedrijf dat zich graag onderscheidt door duurzaamheid en kwaliteit op de eerste plek te zetten. Geen miljoenenuitgaven aan de inrichting van het bedrijf, geen peperdure marketing; wij investeren in goede en ‘eerlijke’ planten. En dat is te zien. Doordat we zware en grote bollen in onze pot poten, en de planten een lange groeiperiode gunnen, zijn onze calla’s mooi breed en vol met bloemen. En dit alles met een milieubewuste werkwijze.

Kwaliteit

BB Plant onderscheidt zich door kwaliteit op nummer 1 te zetten. Geen miljoenenuitgaven aan de inrichting van het bedrijf, geen peperdure marketing: wij investeren in onze calla’s. En dat is te zien. Doordat we zware en grote bollen in onze pot poten, zijn onze calla’s mooi breed en vol met bloemen. Dat ook nog eens voor een scherpe prijs.

Wilt u de hoogst mogelijke kwaliteit bestellen? Vraag dan naar de calla’s in de blauwe hoes, bij deze lijn krijgt u altijd gegarandeerd de allerhoogste kwaliteit. Kijk hier voor meer informatie.

100% ongekoeld product

Het leveren van een vers en sterk product met een goede houdbaarheid is voor ons belangrijk. Daarom leveren wij een 100% ongekoeld product. Het vooraf koelen van de planten om deze te conserveren voordat ze de markt op gaan kan logistieke voordelen hebben, maar komt de plant niet ten goede. Eenmaal uit de koeling zal de plant geen lange levensduur meer hebben. Wij willen graag dat u zo lang mogelijk geniet van dit prachtige product!

Innovatie

Als bedrijf kan je niet stil blijven staan. Daar zijn we ons bij BB Plant zeer bewust van. Daarom vernieuwen wij regelmatig onze toegevoegde waarde en brengen we nieuwe creatieve ideeën op de markt. Ook staan we altijd open voor ideeën van de klant en kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden.

Hier vindt u meer over onze toegevoegde waarde.

Fijne werkplek

Bij BB Plant willen wij dat elke werknemer zich op zijn plek voelt, ongeacht leeftijd, gender, nationaliteit etc. Er vindt dan ook geen personeelselectie plaats op basis van deze zaken. Onze werknemers variëren qua cultuur, leeftijd, gender, seksualiteit, uiterlijk en deze diversiteit is perfect in harmonie, zowel van ‘bovenaf’ als onderling tussen het personeel. Respect voor elkaar is wat bij ieder hoog in het vaandel staat, en zelfs een vanzelfsprekendheid. Binnen ons bedrijf bieden wij de mogelijkheid aan het personeel om te groeien in functies, en zijn wij altijd aan het ontwikkelen.